New Profesional Consult 930 x 122

averse

UPDATE: NORDUL ARGEȘULUI, SUB AVERTIZARE

UPDATE (ORA 9): ANM a restrâns atenționarea cod galben de manifestări de instabilitate atmosferică. În ceea ce privește Argeșul, doar extremitatea sa nordică, montană, se va mai afla sub cod galben, astăzi, 8 iulie 2019, între orele 9 și 20. 

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

În intervalul de timp menționat, vor mai fi manifestări de instabilitate atmosferică local în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, precum și în Muntenia, unde se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 35 l/mp.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineață un nou cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Codul galben este valabil astăzi, 8 iulie 2019, între orele 6 și 22.

Potrivit sursei citate, în intervalul de timp menționat manifestările de instabilitate atmosferică vor continua. Astfel, local și temporar, se vor semnala intensificări ale vântului, vijelii, ploi torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp, informează Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90