New Profesional Consult 930 x 122

pedofil

UPDATE: PEDOFILUL A FOST PRINS. E AGENT DE POLIȚIE

UPDATE 2: La capătul audierilor, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. 

Citiți și: Pitești. Atenție, părinți! Bărbat cu gesturi dezaxate față de copii!

UPDATE 1: Suspectul este agent de poliție rutieră, iar anterior a lucrat în Jandarmerie, precizează Digi24. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, ar fi fost recunoscut pe imagini de către colegii săi de la Brigada Rutieră din Capitală. Ar fi divorțat și ar avea doi copii. 

Sursa citată anunță că individul ar fi autorul unei alte fapte de pedofilie din anul 2015, rămasă cu autor necunoscut, faptă pe care, de asemenea, și-ar fi recunoscut-o. 

Citiți și: ARGEȘ: UN ALT PEDOFIL, REȚINUT

Cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 de ore, urmând ca ulterior să fie propusă arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Pedofilul a fost prins de Poliție. Căutat de câteva zile, pedofilul din cartierul Drumul Taberei din București a fost prins aseară. Informația o furnizează Digi24. Circumstanțele în care a fost prins încă nu se cunosc public. Potrivit sursei citate, bărbatul și-ar fi recunoscut fapta în urma audierilor de azi-noapte.

Individul este acuzat că vineri, 5 ianuarie 2018, a abuzat doi copii (frați – o fetiță în vârstă de 5 ani și un băiețel de 9 ani) în liftul unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere video montată în lift.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90