New Profesional Consult 930 x 122

bradu

UPDATE: PERCHEZIȚII CU „MASCAȚI” ÎN PITEȘTI, BRADU ȘI MICEȘTI. TINERI REȚINUȚI

UPDATE: Percheziții cu „mascați” în Pitești, Bradu și Micești. Tineri reținuți. În urma percheziţiilor, au fost recuperate bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Trei bărbaţi (un tânăr de 20 de ani, din Bradu, și doi piteșteni, de 27 și, respectiv, 29 de ani) au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Mâine urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Polițiștii Secției 4 din Pitești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, au făcut azi dimineață cinci percheziții domiciliare, într-un dosar penal de furt calificat, cu un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

Perchezițiile au avut loc în municipiul Pitești și în comunele Bradu și Micești, la locuințele a cinci persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Din cercetări, polițiștii au stabilit că de la începutul lunii februarie a acestui an și până în prezent suspecții ar fi pătruns prin efracție în societăți comerciale, de unde ar fi furat diverse bunuri, în valoare de peste 30.000 de lei. 5 persoane au fost duse la sediul Secției 4 de Poliție din Pitești pentru audieri.

La percheziții au participat și polițiști de la Secțiile 1, 2 și 3 din Pitești și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș („mascații”).

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90