930×122 CAPRA 5

campulung

UPDATE: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. MAȘINI „SĂLTATE”, SUSPECȚI REȚINUȚI

UPDATE (13 NOIEMBRIE 2018, ORA 9): Percheziții în Argeș. Mașini „săltate”, suspecți reținuți. Două autoturisme, motounelte, unelte și scule electrice, laptopuri, telefoane mobile și alte produse electrice și electronice, biciclete, animale și un cazan din aramă au fost găsite de polițiștii din Câmpulung în urma perchezițiilor. Cinci persoane bănuite de furt calificat au fost reținute.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În urma perchezițiilor desfășurate ieri, polițiștii au ridicat pentru continuarea cercetărilor două autoturisme susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

De asemenea, polițiștii au găsit 17 motounelte, 38 de unelte și scule electrice, 5 laptopuri, 18 telefoane mobile și alte produse electrice și electronice, un cazan din aramă, 4 biciclete și mai multe animale susceptibile a proveni și acestea din infracțiuni de furt.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Zece persoane au fost duse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri. În urma administrării probatoriului, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 46 de ani, bănuite de mai multe infracțiuni de furt calificat, au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Acum (12 NOIEMBRIE, ORA 8:20): Percheziții masive în Argeș. Polițiștii Municipiului Câmpulung și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac la această oră 13 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat.

Perchezițiile au loc în municipiul Piteşti, în orașul Ştefăneşti şi în comunele Albota şi Bascov, la locuințele unui număr de 10 persoane.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada septembrie-noiembrie 2018, respectivii ar fi sustras diverse bunuri din locuinţe, societăţi comerciale şi autoturisme. Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 70.000 de lei.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor. Pe măsură ce vom avea noi informații, vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Poliția Română) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90