930 x122 grota rece

accident

UPDATE: PIETON ACCIDENTAT PE BULEVARDUL NICOLAE BĂLCESCU

(UPDATE ORA 23:30): Pietonul a fost găsit de echipajul SMURD „cu multiple contuzii și escoriații la mâini. I s-au acordat îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transportat la spital”, conform ISU Argeș. 

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

(UPDATE ORA 23): „Din verificările preliminarii făcute de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că o femeie de 66 de ani din Piteşti care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din direcţia Centru spre comuna Bascov, ar fi acroşat şi accidentat uşor un pieton de 36 de ani din Bradu pe fondul traversării neregulamentare a străzii.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că pietonul se afla sub influenţa alcoolului, iar pentru conducătoarea auto rezultatul a fost negativ.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Pietonul a fost condus la o unitate medicală pentru investigaţii, stabilindu-se că a suferit doar răni ușoare.

În cauză verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, informează Biroul de presă al Poliției Județene. 

(UPDATE ORA 22:20): Potrivit primelor informații, victima accidentului este un bărbat, cel mai probabil un om al străzii. „A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații, conștient”, precizează pentru ePitești Biroul de presă al Poliției Argeș.

La volanul autoturismului se afla o femeie, care circula pe sensul de mers către Bascov. Polițiștii rutieri continuă cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului. 

Pieton accidentat de un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu din zona de nord a Piteștiului. Accidentul s-a produs cu puține minute în urmă.

La fața locului intervine un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3