930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ȘOFERIȚĂ DE 74 DE ANI DIN BASCOV, ANCHETATĂ

UPDATE (ORA 14:20): Șoferița, care circula pe aceeași direcție de mers cu motociclistul, nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, informează Biroul de presă al Poliției Argeș. Aflat în depășire, motociclistul nu a mai putut evita coliziunea cu mașina care i-a tăiat calea. 

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

UPDATE (ORA 14:10): Șoferul căutat a fost identificat. De fapt, este vorba de o șoferiță, de 74 de ani, din Bascov. A fost găsită la domiciliul său, pe Strada Mică, informează Biroul de presă al Poliției Județene. 

După încheierea cercetării la fața locului, va fi adusă la Biroul Rutier pentru audieri. Va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, precizează sursa citată. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

UPDATE (ORA 13:10): Polițiștii caută șoferul unui autoturism care ar fi fost implicat în evenimentul rutier de la Valea Ursului și care ar fi părăsit locul accidentului. Conform Biroului de presă al Poliției Argeș, motociclistul, în vârstă de 20 de ani, din Hunedoara, se afla în depășire, iar șoferul autoturismului căutat acum de autorități ar fi virat la stânga. 

Momentan, este incert dacă între motocicletă și autoturism s-a produs un impact. 

Motociclistul, care circula dinspre Pitești către Râmnicu Vâlcea, are fractură la piciorul stâng și va fi transportat la spital.

Un motociclist a fost rănit în urma unui accident rutier produs acum câteva minute pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza satului Valea Ursului, în comuna argeșeană Bascov.

Victima este conștientă, potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului a ajuns un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu detalii. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90