Donaris 930 x 122

fagaras

UPDATE: TURISTĂ CĂZUTĂ ÎN PRĂPASTIE

În urmă cu puțin timp, o turistă din Germania a căzut într-o prăpastie adâncă de aproximativ 200 de metri în zona Podul Giurgiului. Potrivit poliţiştilor, încă nu se ştie dacă turista mai este în viaţă. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Salvamont Argeş. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Investiție majoră în munții Făgăraș!

UPDATE 1: Este vorba despre o femeie de origină română stabilită în Germania, potrivit Mediafax. Femeia se afla cu încă trei persoane pe Creasta Făgăraşului, deasupra lacului Podul Giurgiului.

„Sunt mici şansele să fie găsită în viaţă, dar noi sperăm să fie norocoasă. Traseul pe care îl avem de parcurs este unul greu. Cred că după ora 22 vom ajunge în zona în care se află şi abia mâine dimineaţă, după ora 4, ne vom reîntoarce într-o zonă cu semnal.”, declară Ion Sănduloiu, şeful Salvamont Argeş, pentru sursa citată. În total, participă la intervenție 10 salvamontişti din Argeş şi Sibiu.

Citiți și: Elicopterul SMURD chemat pentru evacuarea unui turist francez rănit în Munţii Făgăraş

UPDATE 2: Turista a fost găsită moartă. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3