SMART KIDS 930X122

accident

UPDATE – UN ȘOFER A DAT TRAFICUL PESTE CAP, ÎN MĂRĂCINENI

UPDATE ORA 7:55 – „Un bărbat de 42 de ani din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe DN 73 din direcția Mărăcineni către Câmpulung, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp de electricitate. În urma impactului, firele electrice au căzut pe carosabil”, precizează Poliția.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Martori au fost patru jandarmi argeșeni care mergeau la serviciu.  Angajații IJJ Argeș sunt și cei care au sunat la 112, iar până la sosirea polițiștilor și pompierilor, au asigurat zona și au dirijat traficul rutier. 

Conducătorul autoturismului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-au aflat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor și dirijarea traficului în zonă.

Traficul către Câmpulung a fost deviat pe DJ 740 timp de aproape o oră.

Au fost probleme de trafic în această dimineață pe DN 73 Pitești – Câmpulung, în Mărăcineni, ca urmare a unui eveniment rutier care a avut loc în jurul orei 6:15.

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a intrat într-un stâlp de electricitate.

„Din cauza cablurilor căzute, traficul a fost blocat pe sensul de mers spre Mioveni. Pe celălalt sens au circulat doar mașinile mici. Mașinile mai mari nu au putut trece de cabluri”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului a acționat un echipaj de pompieri.

Autoturismul a fost avariat. Nu au existat persoane rănite. Polițiștii rutieri vor stabili circumstanțele și cauza evenimentului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90