930×122 CAPRA 5

cod galben

UPDATE: VESTE PROASTĂ PENTRU ARGEȘENI

UPDATE (ORA 15): Astăzi, între orele 15:15 și 21, zona de munte a județului Argeș, la peste 1.800 de metri altitudine, se va afla sub cod galben de tip nowcasting de vânt puternic, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Rafalele vor atinge viteze de 90…100 de km pe oră. 

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Ultima oră: Veste proastă pentru argeșeni. Administrația Națională de Meteorologie a prelungit codurile de vreme rea. Întreg județul Argeș se află din nou sub cod galben de ploi, valabil până mâine dimineață.

COD GALBEN

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

Până pe 1 iulie 2018, la ora 6. Fenomene vizate: cantități însemnate de apă și instabilitate atmosferică.

În Moldova, local în Transilvania și Maramureș, precum și în jumătatea de nord a Munteniei și în zona montană a Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Prin acumulare sau în intervale scurte de timp, se vor înregistra cantități de apă de peste 20…25 l/mp și izolat de 40…50 l/mp.

COD PORTOCALIU

Astăzi, 30 iunie 2018, până la ora 23. Fenomene vizate: ploi abundente.

Local în Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 50 l/mp și izolat de 60…70 l/mp.

Notă: Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3