Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: VITEZĂ ÎN CURBĂ, IMPACT PE CONTRASENS

UPDATE: Viteză în curbă, impact pe contrasens. Șoferul vinovat are 35 de ani și este din comuna Cuca (județul Argeș). Conducea un autoturism BMW dinspre Râmnicu Vâlcea către Pitești. BMW-ul a lovit un Volkswagen, condus de un piteștean de 70 de ani, potrivit Poliției Argeș. 

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă: A intrat cu mașina într-un cap de pod

Sunt șoferi care nu țin cont de riscul pe care și-l asumă conducând cu viteză pe carosabilul umed ca urmare a ploilor care cad de câteva ore bune încoace.

Este și cazul unui șofer care acum câteva minute, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în localitatea argeșeană Morărești, la kilometrul 149+500 de metri, a pătruns pe contrasens după ce a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă, din cauza vitezei.

Citiți și: Accident cu pieton, în Pitești! Sunt implicate cinci autoturisme

Autoturismul a intrat în coliziune cu un alt autoturism, al cărui șofer circula regulamentar. Din fericire, potrivit Serviciului Rutier Argeș, evenimentul s-a soldat doar cu rănirea ușoară a două persoane.

Polițiștii rutieri se află în zona în care s-a produs accidentul, „pentru dirijare, efectuarea cercetării la fata locului și degajarea părții carosabile”, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene. Traficul în zonă se desfășoară pe un fir alternativ, estimându-se că va fi reluat în condiții normale în circa 30 de minute. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3