EcoMoto 930×122

campulung

URGENȚĂ ÎN ARGEȘ: COPIL MUȘCAT DE ȘARPE

UPDATE: Potrivit ISU Argeș, copilul ar fi fost plecat cu părinții săi la țară, la câmp, pe parcursul zilei de ieri. Cel mai probabil, atunci a fost mușcat de șarpe. Părinții au sesizat urma mușcăturii seara târziu, după ce copilul a început să se simtă rău, și au chemat ambulanța.

Citiți și: Acum! S-a produs un grav accident în Argeș

Din fericire, nu ar fi vorba despre un șarpe veninos, transmite sursa citată.

În urmă cu puțin timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne-a informat că un copil a fost mușcat de un șarpe.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

Sursa citată precizează că puțin după miezul nopții un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Câmpulung Muscel pentru preluarea copilului, mușcat de șarpe de glezna stângă.

Copilul, în vârstă de 4 ani, a fost transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București. Vom reveni cu amănunte.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3