EcoMoto 930×122

colegiul nenițescu

URGENȚĂ LA COLEGIUL „NENIȚESCU”! DOUĂ FETE AU LUAT SUPRADOZĂ DE MEDICAMENTE

În urmă cu doar câteva minute echipaje medicale cu două ambulanțe SMURD au intervenit de urgență în curtea Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu” din cartierul piteștean Prundu.

Citiți și: Pitești. Va fi fabulos! Bazin de înot cu sală de fortă și alta de gimnastică aerobică!

Echipajul a acordat primul ajutor în cazul unei supradoze de medicamente. Două adolescente, eleve în vârstă de 15 și 16 ani, ambele de clasa a IX-a, au înghițit voluntar zeci de pastile de paracetamol, pe care le-au cumpărat tot astăzi de la o farmacie. Una, 23 de pastile, iar cealaltă, 17. Cele două fete acuzau o stare generală de rău, cu dureri de cap și amețeli.

Adolescentele au fost transportate la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Acum starea lor este stabilă și li se fac spălături gastrice.

Citiți și: Atenție la aceste medicamente!

Deocamdată nu se știe motivul pentru care cele două fete au luat supradoza de medicamente, nefiind exclusă nici varianta unei tentative de suicid.

La fața locului a fost și un echipaj de Poliție.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90