New Profesional Consult 930 x 122

primaria pitesti

URIAȘUL BÂLCI „TOAMNA PITEŞTEANĂ” SE PRELUNGEŞTE

Uriașul bâlci „Toamna piteşteană” se prelungeşte. „Toamna piteşteană”, târg de produse (scumpe!) agroalimentare, de haine, textile, blănuri și încălţăminte organizat de Primăria Piteşti în Piaţa „Vasile Milea” și pe Strada Mare din centrul orașului, se va prelungi.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Inițial, târgul ar fi urmat să fie deschis doar o săptămână, până duminică, 14 octombrie 2018 inclusiv, dar Primăria a decis să le permită comercianţilor care vor să rămână să mai continue timp de o săptămână, începând de luni.

Bâlciul „Toamna piteşteană” este împărțit în două. Din zona Bibliotecii Judeţene și până în zona magazinului Trivale sunt amplasate corturi cu produse textile, blănuri și încălţăminte. Pe de altă parte, în Piaţa ,,Vasile Milea” sunt tarabe cu fructe, legume, preparate tradiţionale și băuturi. AICI, imagini și detalii despre prețurile practicate la „Toamna piteşteană”.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3