Donaris 930 x 122

arstat_mascati

VIDEO:Urmarit international pentru infractiuni informatice prins la Pitesti

Pitesti. 5 martie 2010.
Un valcean urmarit international pentru infractiuni informatice a fost identificat si retinut la Pitesti in urma unei actiuni care a avut loc in aceasta dimineata.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J. Arges in urma unei colaborari directe cu Parchetul General din Cehia si autoritatile judiciare spaniole, precum si cu sprijinul structurilor D.G.I.P.I si S.I.P.I. Arges au identificat si prins in aceasta dimineata pe Ovidiu Sorin Rujan de 32, din Valcea, pe numele caruia autoritatile spaniole au emis in luna februarie mandat european de arestare.
Politistii au descins in acesta dimineata la adresa unui apartament din Pitesti, unde l-au prins si retinut Ovidiu Sorin Rujan, urmarit international pentru sustragerea de la cercetari in cauze penale privind savarsirea pe teritoriul Cehiei si al Spaniei de infractiuni informatice, fals, uz de fals si inselaciune.
Urmaritul a fost introdusa in arestul I.P.J. Arges, urmand sa fie realizate formalitatile de predare ale suspectului catre autoritatile judiciare spaniole.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90