Donaris 930 x 122

Arges

URMEAZĂ 7 ZILE DE CANICULĂ! CÂND SE VA RĂCORI VREMEA ÎN ARGEȘ

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni au fost date publicității în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie. Cum va fi vremea în perioada 10-23 august în regiunea Muntenia și județul Argeș?

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Potrivit estimărilor, valorile termice se vor menține ridicate până la sfârșitul acestei săptămâni, caracterizând o vreme călduroasă, caniculară în timpul după-amiezelor. Temperaturile maxime diurne se vor încadra între 35 și 37 de grade Celsius, iar minimele nocturne, între 19 și 20 de grade.

La începutul săptămânii viitoare, după 17 august, se va semnala o ușoară răcorire a vremii. Maximele nu vor mai depăși 32-33 de grade, în timp ce minimele se vor situa în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Probabilitatea de instabilitate atmosferică va fi mai ridicată luni, 17, și marți, 18 august. În restul intervalului vor fi posibile ploi de scurtă durată și pe arii restrânse, mai ales în zona de deal a județului.

Pe același subiect puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/din-nou-cod-galben-un-nou-val-de-canicula-in-arges/. (Foto: antena3.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90