930 x122 grota rece

    CatalinRadulescu

    Useliştii argeşeni nu trag toţi la căruţa regionalizării

    Cătălin Rădulescu, deputat de Piteşti al PSD, susţine că nu toate forţele din Argeş trag în aceeaşi direcţie atunci când vine vorba de regionalizare. Deputatul PSD afirmă că se va lupta în continuare, împreună cu primarul Tudor Pendiuc, pentru ca Piteştiul să devină capitală a unei viitoare regiuni.

    „Eu mi-am fixat ca obiectiv să lupt până la capăt. Am iniţiat, împreună cu primarul Piteştiului, domnul Tudor Pendiuc, demersurile pentru ca Argeşul să conteze. Nu mai vreau ca argeşenii să nu fie băgaţi în seamă la centru, aşa cum e atunci când se numesc miniştrii, de exemplu. Din păcate, simt că nu toate partidele, toate instituţiile şi nici măcar toţi din USL fac eforturi aşa cum ar trebui pentru a susţine interesele Argeşului. Nu înţeleg de ce nu se poate spune lumii că avem o rafinărie care poate fi cumpărată. Chit că alţii, din alte judeţe, se vor bate. La fel şi cu petrochimia şi Oltchim, dar şi cu rafinăria. Nu o fi niciun agent economic important din lume interesat?”, a declarat azi Cătălin Rădulescu la emisiunea „Sinteza Săptămânii”, de la postul de televiziune Antena 1 Piteşti.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90