Donaris 930 x 122

mujea

Utilizatori necontractuali pe strada Fundătura Câmpului

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, operator regional al serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare în judeţul Argeş, anunţă utilizatorii necontractuali de pe strada Fundătura Câmpului să se prezinte, în data de 20 august 2012 în intervalul orar 10,00 – 13,00, la Direcţia Comercială – Piteşti, strada I.C.Brătianu nr. 42, cu actul de proprietate şi documentele executării lucrării de branşare, în vederea clarificării situaţiei contractuale. În caz contrar, SC Apă Canal 2000 SA Piteşti are dreptul să sisteze furnizarea utilităţilor către aceste locaţii şi să acţioneze proprietarii în judecată pentru recuperarea prejudiciului creat.

Conform Legii 241/22.06.2006 a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare şi art. 87 (2) din Regulamentul consolidat şi armonizat al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare din Aria de competenţă a unităţilor administrativ – teritoriale membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Argeş, aprobat prin Hotărârea Adunării Generale ADIA nr. 26/02.08.2011, dreptul de utilizare al serviciului este garantat tuturor utilizatorilor, numai în condiţii contractuale.

Realizarea de branşamente şi racorduri de canalizare fără avizul Operatorului este considerată clandestină şi atrage, conform legislaţiei în vigoare, răspunderea contravenţională, administrativă sau penală, după caz, atât pentru utilizator cât şi pentru executantul lucrării, informeză SC Apă Canal 2000 SA.

Iată însă care este lista cu utilizatorii care au obligaţia să se prezinte la SC Apă Canal 2000 SA Piteşti în vederea rezolvării situaţiei contractuale

Vîrşescu Laurenţiu – Fundătura Câmpului, nr. 24;
Dăpărăţeanu Florin – Fundătura Câmpului, nr.25;
Răduţ Gheorghe – Fundătura Câmpului FN;
Miu Iulian – Fundătura Câmpului FN;
Marinescu Petrică – Fundătura Câmpului FN;
SC San Juan Servicios Internaţional SRL – Fundătura Câmpului;
Axenie Viorel – Fundătura Câmpului FN;
Istrate Daniel – Fundătura Câmpului, nr.28;
Manolescu Ioana – Fundătura Câmpului, nr.32;
Damaschin Paul – Fundătura Câmpului, nr.35;
Popescu Mihail – Fundătura Câmpului, nr.39;
Toma Livia – Fundătura Câmpului, nr.36;
Torok Attila – Fundătura Câmpului, nr.29;
Iancu Ioana – Fundătura Câmpului FN;
Comămescu Ion – Fundătura Câmpului FN;
Lăzăroiu Iulian – Fundătura Câmpului, nr.26;
Chiroiu Vasile – Fundătura Câmpului FN;
Albu Sebastian – Fundătura Câmpului, nr.34;
Neamu Sorin – Fundătura Câmpului, nr.31;
Mirică Liviu – Fundătura Câmpului, nr.38.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90