930×122 CAPRA 5

    protestatar

    Va fi doar unul şi de această dată?

    Marţi, 22 noiembrie, este programat să aibă loc la Bucureşti un miting de protest al reprezentanţilor pensionarilor din toată ţara. La eveniment sunt aşteptaţi să participe şi vârstnici din Argeş care au la dispoziţie şi mijloace de transport în acest sens, cu plecare de la Tribunal.

    Vârstnicii vor să demonstreze împotriva deciziei guvernanţilor de îngheţare a pensiilor, în condiţiile în care Legea 263 pe 2010 prevede cel puţin indexarea veniturilor acestora cu rata inflaţiei.

    În acest context, pensionarii se simt „furaţi” şi au decis să declanşeze acest protest.

    La manifestare sunt invitaţi să participe şi pensionari din Argeş. Pentru doritori, Sindicatul Solidaritatea 2001 al pensionarilor pune la dispoziţie mijloace de transport spre capitală. Acestea au plecarea programată la ora 8 din faţa Tribunalului, în Piteşti.

    Rămâne de văzut dacă la acest protest vor pleca mulţi pensionari din Argeş sau, din contră, vor fi puţini. Să nu uităm că Argeşul deţine tristul record de a găzdui, la Piteşti, protestul cu…un singur pensionar, protest care a făcut valuri la nivel naţional prin ineditul situaţiei…

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90