930×122 CAPRA 5

european

VA FI SPECTACOL! FOTBAL FEMININ EUROPEAN ÎN PITEȘTI

Piteștiul va găzdui o partidă de fotbal internațional. Naționala feminină de fotbal a României va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” cu reprezentativa Franței. Meciul se va disputa vineri, 8 aprilie, în nocturnă, de la ora 20.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Disputa contează pentru preliminariile turneului final al Campionatului European feminin de fotbal din vara anului viitor din Olanda.

„Tricolorele” evoluează în grupa a 3-a de calificare, grupă din care mai fac parte Franța, Ucraina, Grecia și Albania. Dacă ar obține-o, pentru „tricolore” ar fi prima lor calificare la un turneu final.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Federația Română de Fotbal, care organizează meciul, nu a precizat deocamdată dacă intrarea va fi pe bază de bilet sau liberă. (Foto naționala de fotbal a României: Facebook)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90