930×122 CAPRA 5

Pitesti

VĂ PLACE? AȘA ARATĂ ACUM ZONA PRAXIS! VEZI GALERIE FOTO!

Proiectul numit de Primărie de „regenerare urbană” a luat sfârşit în zona Galeriilor Praxis, pe „Smeurei”, strada care duce către cartierul Trivale, după cum puteți vedea în fotografiile făcute astăzi de ePitești.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

După ce au fost nevoiți să suporte câteva săptămâni deranjul provocat de lucrări http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/se-lucreaza-la-greu-borduri-si-dale-pe-trotuare-zona-praxis/, piteştenii din zonă văd acum rezultatul: vechile borduri au fost înlocuite, pe trotuare s-au montat dale și s-a amenajat o parcare stradală. Aleile au fost şi ele puse la punct. Lucrările în zonă continuă, însă, în spatele blocurilor (ultimele trei fotografii). Municipalitatea promite că vor fi reabilitate și spațiile verzi și spațiile de joacă.

Amintim că în unele zone din Pitești proiectul a stârnit reacții negative din partea cetățenilor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/scandal-pitestenii-reclama-nu-ne-mai-taiati-copacii/. Primarul Tudor Pendiuc a încercat să calmeze spiritele: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pendiuc-incearca-sa-potoleasca-furia-pitestenilor-se-taie-3-4-copaci-se-planteaza-7-8/.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3