New Profesional Consult 930 x 122

    TARA

    Vacanță la țară cu doar 150 de lei!

    Astăzi a debutat ediția din acest an a programului cu tarife reduse „Vacanțe la țară”. Programul se va întinde pe o perioadă de două luni, până pe 15 iunie.

    Un bilet de o persoană pentru un sejur cu cinci nopți de cazare în camere duble și cu mic dejun la o pensiune de două margarete costă 150 de lei. La o pensiune de trei sau patru margarete, costul unui bilet este de 195 de lei, iar la o pensiune de cinci margarete, de 250 de lei. Sejururile încep duminica și se încheie vinerea. În programul organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural România participă pensiuni din mai multe județe: Argeş, Alba, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ și Sibiu.

    Atenție, însă, programul nu include și săptămâna de Paște, 29 aprilie-7 mai, săptămână în care proprietarii pensiunilor vor percepe tarifele obișnuite.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90