New Profesional Consult 930 x 122

    VADIM1

    Vadim i-a dus flori lui Dobrin

    Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM la nivel naţional, a efectuat ieri o vizită la Piteşti, cu ocazia manifestărilor organizate de Primărie pentru a marca împlinirea a 94 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Corneliu Vadim Tudor a mers si la mormântul „Prinţului din Trivale”, Nicolae Dobrin.

    „Tribunul” a participat la evenimentele de la Primăria Piteşti şi la dezvelirea bustului poetului Grigore Vieru, după care a mers şi în alte zone ale municipiului. Însoţit de preşedintele PRM Argeş Ilie Miriţă şi de alţi reprezentanţi ai PRM Argeş, Corneliu Vadim Tudor a ţinut în mod deosebit să îi aducă un omagiu marelui Nicolae Dobrin.

    Vadim a vizitat morâmântul acestuia de la cimitirul Gheorghe Lazăr, acolo unde s-a recules câteva minute şi unde a depus o coroană de flori în memoria celui care a fermecar cu fentele sale de pe gazon generaţii întregi de argeşeni şi nu numai.

    Este prima vizită a lui Corneliu Vadim Tudor în Argeş după o lungă perioadă de timp, unul dintre obiective fiind şi acela de a lămuri unele probleme de ordin organizatoric din filială înainte de campania electorală.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90