930×122 CAPRA 5

angajări

VAL DE NOI ANGAJĂRI LA SPITALELE DIN ARGEȘ

Mai multe spitale din județul Argeș organizează concursuri pentru ocuparea unor funcții contractuale de execuție vacante, după cum urmează:

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

-Spitalul Orășenesc „Regele Carol I” din Costești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante de asistent medical generalist debutant PL la Secția Pediatrie.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 18 septembrie 2019 (ora 15). Pe 30 septembrie, de la ora 10, va avea loc proba scrisă, iar pe 10 octombrie, tot de la ora 10, va fi susținut interviul. Mai multe amănunte, AICI.

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și se fac angajări masive!

-Spitalul de Psihiatrie „Sf. Maria“ din Vedea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitoare – 3 posturi. Dosarele de înscriere pot fi depuse până pe 19 septembrie 2019, la ora 14. Pe 27 septembrie se va desfășura proba scrisă și pe 3 octombrie interviul. Detalii, AICI.

-Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti (foto) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de brancardier – 3 posturi. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 19 septembrie 2019. Proba scrisă se va desfășura pe 1 octombrie, de la ora 9, iar interviul, pe 4 octombrie, tot de la ora 9. AICI amănunte.

-Spitalul de Pediatrie din Piteşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante de asistent/ă medical/ă, principal în farmacie (studii postliceale, vechime 5 ani ca asistent medical).

Pe 16 septembrie 2019, la ora 14, este data limită pentru depunerea dosarelor. Pe 24 septembrie, de la ora 10, va avea loc proba scrisă, iar interviul este programat pentru data de 30 septembrie, tot de la ora 10. Informații suplimentare, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90