New Profesional Consult 930 x 122

mascati_descindere

Vamesi si contrabandisti cu tigari, saltati si audiati la Pitesti

Aproximativ 40 de persoane suspectate de trafic de ţigări pe la frontiera de vest a ţării şi ridicate, marţi dimineaţă, în urma a peste 70 de percheziţii făcute în mai multe judeţe din ţară urmează să fie audiate, marţi, la Parchetul Tribunalului Argeş, transmite corespondentul Mediafax.

Intre timp, patru elicoptere au aterizat la Naidaş şi Stamora Moraviţa, pentru a aduce în Capitală zecile de poliţişti de frontieră şi vameşi de la cele cinci vămi şi sectoare de la frontiera de vest a ţării, unde au avut loc percheziţii. Două dintre elicoptere au plecat spre Bucureşti, iar un altul a preluat, în jurul orei 11:00, un grup de aproximativ 30 de persoane, pentru a le transporta la DNA.

Peste 100 de persoane au fost ridicate, marţi dimineaţă, de poliţişti, în urma celor 75 de descinderi coordonate de IPJ Argeş în Bucureşti şi 10 judeţe, care îi vizează pe cei care traficau ţigări prin cele cinci vămi şi sectoare din vestul ţării unde au loc percheziţii, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.

Surse citate au precizat că, până la această oră, au fost ridicate peste 100 de persoane, printre care şi un poliţist din Stamora Moraviţa, suspectate de contrabandă cu ţigări. De asemenea, au fost confiscate şi circa 300 de baxuri cu ţigări.

Persoanele suspectate de contrabandă erau monitorizate din august 2010, iar ancheta în cazul lor a fost coordonată de poliţiştii de la IPJ Argeş, în timp ce descinderile din cele cinci vămi şi sectoare din judeţele Timiş şi Caraş-Severin sunt făcute de ofiţerii DGA şi procurorii anticorupţie.

Potrivit surselor NewsIn, marţi dimineaţă au avut loc descinderi în Bucureşti şi în judeţele Argeş, Galaţi, Olt, Ilfov, Maramureş, Suceava, Dolj, Giurgiu, Timiş şi Dâmboviţa.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3