930 x122 grota rece

Arges

VARĂ ÎN SEPTEMBRIE – VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat cu puțin timp în urmă estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (14-27 septembrie).

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM estimează că în primele zile ale intervalului valorile maxime de temperatură vor fi în creştere şi vor ajunge vineri, 18, și sâmbătă, 19 septembrie, la o medie de 30 de grade Celsius.

Apoi vremea se va răci treptat, astfel încât pe parcursul celei de a doua săptămâni se vor înregistra temperaturi diurne de până la 24 de grade, apropiate de cele normale pentru ultima decadă a acestei luni.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Temperaturile minime vor oscila în medie între 13 şi 16 grade Celsius, exceptând ultimele nopţi ale intervalului, atunci când se vor situa în jurul valorii de 12 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în perioada 20-23 septembrie, potrivit estimărilor de vreme comunicate de Administrația Națională de Meteorologie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90