NOR CURIER 930X122

prognoza meteo

Vara se lasă așteptată! Furtuni și frig în perioada următoare

Meteorologii nu vin cu vești chiar bune pentru perioada următoare.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

Potrivit acestora, în această săptămână, vremea se va menține răcoroasă în majoritatea regiunilor țării, deși în vest și sud-vest răcirea se va resimți mai slab decât în regiunile estice.

De asemenea, spre sfârșitul săptămânii, este posibil și un nou episod de ploi și furtuni, notează Antena 3 CNN.

Citiți și: Vremea se schimbă drastic! Vin fenomene extreme

Începutul de săptămână ne aduce temperaturi scăzute, ploi și furtuni în mai multe zone din țară.

Potrivit sursei citate, temperaturile maxime din timpul zilei se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade Celsius, cele mai scăzute valori fiind așteptate în nordul Moldovei.

În a doua parte a săptămânii, minimele nocturne vor scădea până la 2 – 4 grade în nordul, centrul și estul țării, iar izolat, în zonele depresionare, este posibilă apariția brumei și înghețului la sol.

În vestul și sud-vestul țării, răcirea nu va fi resimțită atât de puternic. Mai ales în Banat, termometrul va urca până la 20 – 22 de grade în unele zile.

Vremea la Pitești

Dacă ieri piteștenii s-au bucurat de o vreme însorită cu temperaturi de 22 de grade, astăzi, valorile termice au scăzut brusc.

Pe parcursul acestei săptămâni, temperaturile maxime din timpul zilei se vor încadra între 13 – 19 grade Celsius, iar minimele între 6 – 9 grade.

De asemenea, sunt așteptate ploi și furtuni.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90