Donaris 930 x 122

    PPDD_ARPECHIM

    Vasile Mihăilescu şi Marian Fulga, apel pentru salvarea petrochimiei

    Marian Fulga, preşedintele PP-DD Argeş, şi Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, au organizat marti, 27 noiembrie, o acţiune inedită. Este vorba de o conferinţă de presă în faţa sediilor Arpechim şi Diviziei Petrochimice Bradu. Însoţiţi de alţi membri ai conducerii filialei, cei doi candidaţi pentru Parlamentul României (Vasile Mihăilescu este candidat chiar în colegiul Piteşti Sud unde se află Arpechimul, iar Marian Fulga în colegiul Piteşti Nord) au făcut un apel către argeşeni privind salvarea platformei petrochimice.

    Cum se poate realiza acest lucru? Alegând cum trebuie şi pe cine trebuie pe 9 decembrie.

    „Aici, în acest loc, au lucrat şi lucrează mulţi dintre cetăţenii care sunt în colegiul meu. Mă doare sufletul să văd că această întreprindere simbol riscă să ajungă la fier vechi. A avut dreptate Dan Diaconescu atunci când a spus că nu se poate cumpăra ceva ce nu există: s-a dovedit că bunurile petrochimiei erau puse gaj.

    Dacă vom ajunge în Parlament, atunci vom găsi soluţii pentru Arpechim. Nu aş vrea ca aici, în locul acestei unităţi să apară vreun nou hipermarket care să scoată toate profiturile peste hotare. Corbii de la USL şi PDL dau târcoale, au pus pe butuci unitatea, dar puterea este la oameni. Oameni pentru care am un mesaj: dacă vreţi ca aici să fie ras Arpechimul de pe faţa pământului, votaţi-i pe ceilalţi, nu mă votaţi pe mine!”, a spus Vasile Mihăilescu.

    La rândul său, Marian Fulga a arătat că guvernanţii „se joacă cu soarta a mii de oameni”, iar ieri era termen pentru rezolvarea problemelor legate de executarea silită de la petrochimie, însă nu s-a întâmplat nimic. „Ce aflăm, în schimb? Că o nouă încercare de executare şi licitaţie va avea loc pe 17 decembrie, deci după alegeri! Oltchim şi petrochimia de la Piteşti riscă să devină o ruină, aşa cum s-a întâmplat şi cu alte unităţi din zona Nord unde candidez eu.

    Tragem un semnal de alarmă şi vom organiza inclusiv o pichetare aici pentru a ajuta combinatul şi oamenii care lucrează aici. Poporul trebuie să analizeze cu mare atenţie ce au făcut politicienii în ultimii 22 de ani şi să aleagă pe 9 decembrie calea cea dreaptă şi salvatoare pentru România, şi anume PP-DD!”, a spus Marian Fulga.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3