930×122 CAPRA 5

    Vasile.Mihailescu.002

    Vasile Mihăilescu: „Corbii politici de la USL şi ARD se învârt în jurul Arpechim”

    Consilierul judeţean Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, candidat pentru Camera Deputaţilor în colegiul Piteşti Sud, afirmă că situaţia fără precedent în care se află petrochimia de pe platforma Arpechim a fost generată de nişte „corbi politici”. În această categorie, Vasile Mihăilescu îi include şi pe politicienii de la USL, şi pe cei de la ARD, sub ale căror guvernări s-a ajuns ca petrochimia să fie la un pas de a fi dusă la fier vechi.

    „În spatele acestei operaţiuni este clar că sunt interese financiare mari, corbii politici de la USL şi ARD dând târcoale Arpechim pentru a-şi împărţi prada. Am aflat cu stupoare că la acţiunea de protest de vineri, 23 noiembrie, a muncitorilor de la petrochimie au fost văzuţi şi politicieni aflaţi în campanie electorală care au primit însă ce au meritat: huiduieli.

    Oamenii nu mai pot fi păcăliţi, ştiu cine a pus pe butuci economia românească, ştiu cine sunt responsabilii de dezastrul de la Arpechim. Tocmai din acest motiv, eu şi PP-DD ne solidarizăm cu oamenii care lucrează şi care au pus suflet la Arpechim.

    Ceilalţi dau din gură şi se acuză reciproc; noi vom acţiona. Îi anunţăm cu această ocazie pe muncitori că în curând vom organiza o acţiune de protest privind situaţia actuală a Arpechim, data şi ora de desfăşurare urmând a fi comunicate ulterior.

    În fine, să nu se uite că Dan Diaconescu, fondatorul partidului nostru, a fost singurul care s-a zbătut pentru o privatizare a Oltchim şi a petrochimiei în interesul poporului, dar aceiaşi corbi politici l-au blocat pentru moment”, afirmă Vasile Mihăilescu.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90