Donaris 930 x 122

Vasile.Mihailescu.002

Vasile Mihăilescu: „PP-DD este adevăratul câştigător al alegerilor”

Consilierul judeţean Vasile Mihăilescu, purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al PP-DD Argeş, consideră că formaţiunea sa politică este „adevăratul câştigător” al alegerilor parlamentare din judeţul nostru. „Am devenit a doua forţă politică a judeţului, am „ciuruit” ARD! Iar dacă ne uităm la scor, vom vedea că noi am candidat de sine stătători şi am obţinut peste 16% din voturi, pe când ceilalţi competitori importanţi au fost în alianţă.

Şi la ARD, şi la USL au fost câte patru partide care au format aceste alianţe. Dacă împărţim procentul general obţinut de fiecare alianţă la numărul de partide care le compun, vedem că scorul lor este sub cel al nostru”, a explicat Vasile Mihăilescu, care a mai completat că PP-DD va fi şi principala forţă politică de opoziţie.

La conferinţa de presă a PP-DD a participat şi Iulian Cristache, cel care aştepta confirmarea obţinerii unui mandat de senator din partea PP-DD la Mioveni.

El a declarat că dacă va ajunge parlamentar va promova trei proiecte de lege: „alfabetizarea” financiară şi europeană încă din şcoli, dezvoltarea spiritului antreprenorial şi pedepsirea celor care emit cecuri bancare fără acoperire.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3