Donaris 930 x 122

    Vasile.Mihailescu.002

    Vasile Mihăilescu: „Să redăm România românilor!”

    Consilierul judeţean Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, consideră că a sosit momentul ca România să nu mai accepte statutul de colonie a marilor puteri europene şi nu numai iar românii să nu mai fie o naţiune pusă în genunchi de chiar conducătorii ei.

    Candidatul PP-DD pentru Camera Deputaţilor în colegiul Piteşti Sud face aceste afirmaţii în contextul în care pe 1 Decembrie, adică mâine, se sărbătoreşte Ziua Naţională a României. „Parcă niciodată românii nu au aşteptat mai trişti şi mai săraci Ziua lor Naţională! În această stare au fost aduşi de guvernările care s-au perindat până acum, de politicieni fără scrupule care au vândut ţara pe nimic.

    Să fim atenţi fie şi numai la ce s-a întâmplat la Piteşti: obiective economice importante au fost rase de pe suprafaţa pământului iar în locul lor au apărut hipermarketuri cu capital străin, toate câştigurile fiind duse peste hotare; industria noastră a fost omorâtă la propriu, aşa că am ajuns să importăm în Argeş şi cauciuc, dar şi mâncare, îmbrăcăminte şi încălţăminte; Arpechim trage să moară, petrochimia e la un pas să fie dusă la fier vechi, iar noi vom aduce din afară benzină, bitum, mase plastice pe care altfel le-am fi produs aici, acasă.

    Este timpul să spunem NU acestei politici iresponsabile, este timpul să redevenim mândri că suntem români! Să ne lepădăm de jugul politicienilor care ne-au minţit, ne-au furat şi ne-au vândut prezentul şi viitorul! PP-DD propune întoarcerea la rădăcini, modernizarea statului şi preţuirea a ceea ce am clădit cu toţii, împreună.

    La mulţi ani, piteşteni! La mulţi ani, argeşeni! La mulţi ani, români! Pe 1 Decembrie sărbătorim Ziua Naţională, haideţi pe 9 decembrie să sărbătorim eliberarea de stăpânirea unor politicieni care au dus ţara de râpă! Pe 9 decembrie, VOTAŢI PP-DD şi candidaţii săi ca să redăm România românilor!”, a declarat Vasile Mihăilescu.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3