Kaia 930 x 120

vacaroiu_de_inviere

Văcăroiu şi Pendiuc, împreună de Înviere

În noaptea de Înviere, în apropierea bisericilor nu mai aveai loc să arunci un ac. Printre cei care au luat Lumină de la una din cele mai vechi catedrale din judeţ s-au numărat primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, respectiv Nicolae Văcăroiu.

Cei doi au venit împreună la Catedrala Sf. Gheorghe din centrul oraşului, unde au ascultat slujba cu răbdare. Nu au rămas până dimineaţa, dar cel puţin o oră tot au stat.

 

Au cântat „Hristos a înviat”, pe chipurile lor citindu-se, în aparenţă, cel puţin, liniştea şi împăcarea de sine. Preşedintele Curţii de Conturi a României nu se află pentru prima dată în această postură la Piteşti, domnia-sa obişnuind să petreacă acest obicei şi în timpul mandatelor de parlamentar de Argeş, dar la fel de mult îi plăcea Ştefăneştiul, unde rămâne de fiecare dată măcar o zi de sărbători.

vacaroiu_si_pendiuc

Cât îl priveşte pe primarul Tudor Pendiuc, acesta a venit la Înviere însoţit de întreaga familie, astfel alături de domnia-sa au fost doamna Gabriela Pendiuc, respeciv fiicele Ariana şi Emanuela.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90