930 x122 grota rece

maidanezi_cu_om

Vedenii cu interes? Germanii vad caini morti la Pitesti

Interesele din jurul asociatiilor de protectie a drepturilor animalelor duc la situatii de-a dreptul hilare. O astfel de situatie este aceea in care activisti din tari straine le cer autoritatilor din Pitesti sa stopeze cruzimile la adresa maidanezilor, in conditiile in care autoritatile locale nu stiu cum sa trateze mai cu manusi problema.

Primaria Pitesti primeste epistole din strainatate, mai precis din Germania, care sunt cel puţin ciudate. Acestea conţin luari de poziţie revoltate ale unor iubitori de animale care se arata ingroziţi de…”masacrul cainilor din regiunea dumneavoastra”. Primarul Tudor Pendiuc s-a declarat surprins de conţinutul acestor scrisori in care li se cere autoritaţilor locale sa „nu otraveasca” maidanezii.

„As spune ca in ultima vreme cainii ataca oamenii, nu invers. Care masacru? O sa le cer lor sa vina din Germania sa rezolve problema daca tot ne poarta atat de mult de grija. Dar, inca o data, care masacru, cand la noi acţioneaza chiar o fundaţie germana pentru strangerea maidanezilor?”, a spus Tudor Pendiuc.

Culmea este ca tocmai o asociatie germana gestioneaza biobaza de la Smeura unde sunt dusi cainii de la Pitesti. Oare sa nu se fi informat germanii cu privire la activitatea desfasurata in acest domeniu in municipiul resedinta de judet sau sa fie vorba de o noua intoxicare menita sa atraga fonduri pentru „protectia animalelor”?

555×222 grota rece
570×90 MAIA