Donaris 930 x 122

alex pirvu

VENIȚI LA UN SPECTACOL DE EXCEPȚIE! INTRAREA ESTE GRATUITĂ!

Mai mulți elevi talentați ai județului Argeș, împreună cu finalistul de la show-ul tv „Next Star”, băiețelul nevăzător din Pitești Alex Pîrvu, vă vor oferi miercuri, 29 ianuarie, la teatrul ,,Alexandru Davila’’ un spectacol de excepţie.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Alături de Alex se vor afla Andrada Badea, Alexandru Bugan, Emi Chira, Alexandra Răducanu, Mădă Stan, Ioana Voica, Ionuț Bărbulescu, Vlad Mihai Florea, Vlad Dinca, Andrada Dinca, Andreea Enache, Olguța Barac, Maria Bratu, Mădălina Stan și Street Legacy.

Spectacolul, organizat de Clubul Elevilor Liberali și Tineretul Național Liberal din Pitești, va începe la ora 17:30. Pentru cei care îşi doresc să asiste la acest spectacol, care se anunță a fi unul de excepție, intrarea este gratuită. (Foto: Alex Pârvu)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90