NOR CURIER 930X122

autobuz

VENIȚI SĂ VEDEȚI AUTOBUZUL ÎN CARE A URCAT PRINȚUL CHARLES!

Ca și în urmă cu un an, în Piața Primăriei Pitești staționează în aceste zile un autobuz special.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Autobuzul, colat pe exterior și desenat pe interior cu peisaje naturale, aparține filialei din România a asociației „The European Nature Trust”. Denumit „Regatul sălbatic”, autobuzul va fi gazda perfectă pentru predarea unor lecții de educație ecologică pentru sute de elevi din Argeș. Precizăm că autobuzul are etaj și o înălțime de 4, 40 de metri, fiind folosit cândva în Anglia pentru transportul de călători. Asociația care îl are acum în proprietate l-a transformat astfel încât să fie un spațiu primitor pentru ore de educație ecologică, autobuzul ajungând în orașe din întreaga țară.

Anul trecut, când s-a aflat în București, moștenitorul coroanei regale britanice, Prințul Charles, un îndrăgostit de România, a urcat și el în acest autobuz.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90