NOR CURIER 930X122

    simfonie_lume_multa

    Venituri de peste 200.000 de lei din Simfonie

    Autorităţile locale din Piteşti consideră că ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor, care se încheie astăzi, a fost un succes şi din punct de vedere financiar, nu doar de imagine. Astfel, veniturile estimate se ridică la peste 200.000 de lei pentru numai 3 zile de evenimente (19-21 aprilie).

    Primarul Tudor Pendiuc a primit astăzi la Primărie delegaţiile străine participante la Simfonie (9 delegaţii), prezentându-le oraşul şi făcând schimb de cadouri. Pe viitor, relaţiile dintre Piteşti şi oraşele de unde provin aceste delegaţii vor fi dezvoltate. Cu ocazia primirii delegaţiei din Turcia, primarul a spus că „hotelurile din Piteşti au fost pline” și că pe străzi au fost „zeci de mii de oameni”. Pe de altă parte, de la comercianţii prezenţi la Simfonie cu produse specifice sau de artizanat ori alimentare municipalitatea va încasa numai din chiriile percepute pentru ocuparea domeniului public suma de 60.000 de lei. La aceasta se adaugă sponsorizările primite şi veniturile din vânzarea biletelor de intrare la expoziţia dendro-floricolă de la Casa Cărţii.

    În total, peste 200.000 de lei, estimează autorităţile locale.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3