930X122 MAIA

deschidere

Veste mare privind Transfăgărășanul

Veste mare privind Transfăgărășanul

Citiți și: Important: Se vrea deschiderea celui mai spectaculos drum din România tot anul

A început inspecția pe DN 7C – Transfăgărășan în vederea deschiderii circulației inclusiv pe tronsonul închis în sezonul rece.

Comisia de revizie specială, constituită în urma deciziei directorului general al CNAIR SA, Cristian Pistol, condusă de directorul Direcției Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR SA, Florea Dascălu, controlează în acest moment dacă drumul corespunde din punct de vedere al siguranței circulației și oferă toate condițiile pentru participanții la trafic.

Citiți și: Halucinant! Un șofer a oprit să bată palma cu ursul pe Transfăgărășan

„În acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, am reușit să curățăm drumul cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, 1 iulie.”, anunță CNAIR. Surse apropiate comisiei susțin că Tranfăgărășanul ar urma să se deschidă mâine, 15 iunie, la ora 8:00.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA