New Profesional Consult 930 x 122

kaufland

Veste neașteptată de la Kaufland!

Kaufland îngheață prețurile la peste 1.000 de articole până în octombrie

Citiți și: Pitești. Incident grav la Kaufland: O femeie a fost la un pas de tragedie

Retailerul german Kaufland va îngheața, în perioada 13 iulie – 11 octombrie 2022, prețurile a peste 1.000 de articole.

Articolele incluse în campanie sunt semnalizate la raft și acoperă toate categoriile de alimente și produse nealimentare, precum: carne și preparate din carne, lapte și produse lactate, congelate, conserve, dulciuri și cafea, detergenți, cosmetice etc.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Pe durata a trei luni de campanie, în perioada 13 iulie – 11 octombrie 2022, în magazinele Kaufland din țară peste 1.000 de articole din categorii diferite vor avea un preț constant, fără a suferi modificări, potrivit companiei, citată de Economica.net.

Articolele incluse în campania „Vara asta înghețăm prețurile” sunt semnalizate la raft și acoperă toate categoriile de alimente și produse nealimentare, precum: carne și preparate din carne, lapte și produse lactate, congelate, conserve, dulciuri și cafea, detergenți, cosmetice etc.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de peste 152 de magazine în România.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90