Donaris 930 x 122

cod portocaliu

VESTE PROASTĂ DE LA METEOROLOGI

Veste proastă de la meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit codurile portocaliu și galben de ploi abundente și instabilitate atmosferică. Noile coduri au intrat în vigoare astăzi, la ora 10, și sunt valabile până pe 4 iulie, la ora 10. Argeșul rămâne sub cod portocaliu.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

COD PORTOCALIU

În intervalul de timp menţionat vor fi ploi torențiale, pe parcursul zilei de astăzi (3 iulie) mai ales în Oltenia, Muntenia, sudul Banatului şi local în Transilvania şi Moldova, iar noaptea, cu precădere în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Moldovei.

Citiți și: Argeș. Atenție! S-a emis cod portocaliu!

Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare, în județele Argeș, Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomița și Călărași, în municipiul București și în zona de munte a județelor Hunedoara, Alba, Sibiu și Brașov se vor înregistra cantităţi de apă de 50…70 l/mp şi pe arii restrânse de peste 80…90 l/mp, îndeosebi în județele Argeș, Teleorman, Giurgiu, Olt și Vâlcea.

COD GALBEN

În Dobrogea, local în Moldova, Transilvania, sudul Banatului, vestul Olteniei și nord-estul Munteniei se vor înregistra, în intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantităţi de apă de 25…50 l/mp.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3