930×122 CAPRA 5

ponta_looking

Veşti bune pentru bugetarii Argeşului

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, luni, 7 mai 2012, după întrevederea cu delegaţia FMI, BM şi CE, că bugetarii vor primi de la 1 iunie salariile majorate. Lefurile bugetarilor vor creşte cu 8%, restul de până la 15% urmând să fie acordat tot în cursul anului 2012, în luna octombrie sau noiembrie.

 

 

Circa 25.000 de bugetari lucrează în Argeş, vestea sosită de la Ponta fiind cât se poate de bună pentru aceştia. Şi agenţii economici îşi freacă mâinile de bucurie, mizând pe o revenire, măcar uşoară, a consumului după o perioadă de austeritate îndelungată.

Ponta a precizat că ministrul propus pentru Finanţe, Florin Georgescu, a negociat o ţintă de deficit de 2,25% din PIB pentru 2012, adică o extensie de 0,35%, el subliniind că acest procent este mai mult decât suficient pentru a acoperi proiectele pe care guvernarea USL le consideră esenţiale.

Victor Ponta a subliniat că deficitul nu va depăşi sub nicio formă procentul de 3% din PIB.

Ponta a mai spus că, dacă Parlamentul va acorda votul de învestitură Guvernului, scrisoarea de intenţie va fi aprobată de către Executiv în prima şedinţă de marţi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90