New Profesional Consult 930 x 122

CONSTANTIN_NICOLESCU_1

Intolerabilă pasivitatea autorităților față de problema deșeurilor toxice!

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a precizat astăzi că a primit în trecut informaţii legate de pericolul pe care îl reprezenta depozitul de deşeuri toxice de la Câmpulung. Şeful CJ a adăugat că le-a cerut atunci explicaţii autorităţilor în domeniu. Răspunsul acestora a fost şocant!

„Iniţial, operatorului de la Câmpulung i s-a dat autorizaţie pentru neutralizarea deşeurilor de la ARO. Apoi, sfera de activitate s-a extins şi au fost aduse deşeuri periculoase şi din alte zone ale ţării şi nu numai. Este un lanţ al slăbiciunilor aici.

Vom iniţia la nivelul Consiliului Judeţean un proiect prin care să nu le mai permitem altor operatori să vină în judeţul nostru pentru astfel de deşeuri. Noi de ce mai avem depozit de deşeuri de nivel european? Acum, toate depozitele din judeţ sunt în evaluare.

Dar mie mi-au spus oamenii în Câmpulung mai demult de pericol şi am întrebat şi eu instituţiile ce fac. Mi s-a spus că nu se pot lua măsuri foarte dure deoarece pot fi date în judecată, iar să închidă un astfel de operator ar dura prea mult sau ar fi chiar imposibil! Nu trebuie, însă, să ne dăm sănătatea pe arginţii celor care vin cu gunoaie la noi”, a spus Nicolescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90