EcoMoto 930×122

APM-Arges

Vezi cine conduce Agenţia de Mediu Argeș!

Săptămâna trecută, după incendiul de la depozitul de deşeuri din Câmpulung Muscel a apărut informaţia că Mariana Ionescu, şefa Agenţiei de Protecție a Mediului Argeș, a fost demisă. Iată că la aproape o săptămână de la eveniment este clar şi cine conduce Agenţia. Halucinant!

Probabil că v-aţi fi aşteptat la un nume nou, dar nu este cazul! Prefectul Cristian Soare a anunţat astăzi că tot Mariana Ionescu se află la conducerea Agenţiei de Mediu Argeș! El a lăsat să se înţeleagă că atunci când va face evaluarea directorilor de instituţii deconcentrate îi va da un calificativ mic Marianei Ionescu, dar nu a putut explica de ce conducerea ministerului nu a demis-o până acum, deși pe 2 octombrie ministerul a anunțat public eliberarea ei din funcție! La finalul săptămânii trecute, şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, afirma că Mariana Ionescu ar urma să fie demisă din cauza unor probleme privind gestionarea situaţiei de la Câmpulung.

O altă informaţie importantă furnizată azi de Cristian Soare este că în primele 8 luni ale anului în curs au fost înregistrate TIR-uri cu peste 300.000 de tone de deşeuri care au tranzitat judeţul nostru sau care au fost descărcate aici!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90