NOR CURIER 930X122

circulatie auto

VEZI CUM SE CIRCULĂ ÎN PITEȘTI!

Potrivit viceprimarului Cornel Constantin Ionică, municipalitatea a acționat cu utilaje încă de aseară, începând din jurul orei 22, pe străzile din Pitești. Primele scoase pe arterele de circulație ale orașului sunt sărărițele.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Viceprimarul precizează pentru ePitești că se intervine cu 11 pluguri și 4 freze. Ionică adaugă faptul că utilajele sunt scoase în teren la anumite intervale de timp având în vedere că în Pitești continuă să ningă viscolit și fără întrerupere de ore bune. După cum puteți vedea și în fotografiile făcute în urmă cu puțin timp, pe străzile Piteștiului traficul auto se desfășoară în condiții de iarnă. Până la această oră, nu au apărut, însă, blocaje și nu s-au înregistrat evenimente rutiere cauzate de condițiile meteorologice nefavorabile. Sunt șoferi care reclamă că străzile arată rău și că nu au văzut utilaje intervenind.

În Pitești continuă să ningă și acum viscolit, iar temperatura aerului este de minus 1 grad.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3