930×122 CAPRA 5

Arges

VIAȚA DUPĂ INUNDAȚII. AFLĂ PRIORITĂȚILE!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat lista obiectivelor din Argeș afectate de inundațiile din aprilie-mai care vor avea prioritate la reparații.

Citiți și: Strat de zăpadă de zeci de centimetri în Argeș

În ceea ce privește drumurile județene și comunale, prioritare vor fi DJ-urile din Băbana, Hârsești, Leordeni, Cuca, Recea, Băiculești, Mălureni, Budeasa și Micești și drumurile comunale și locale din Ștefan cel Mare, Recea, Costești, Albeștii de Argeș, Micești, Mălureni și Poienarii de Argeș. Autoritățile au făcut și o prioritizare a obiectivelor de apărare împotriva inundațiilor care aparțin de Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, după cum urmează: regularizarea Văii Păuleasca (din comuna Micești), amenajarea râului Argeș în cartierul Prundu Mic din Pitești, regularizarea pârâului Budeasa (din comuna cu același nume), regularizarea râului Vâlsan pe tronsonul Mălureni-Brăduleț și amenajarea râului Cotmeana în comunele Hârsești, Stolnici și Bârla.

Pe baza acestei listei Instituția Prefectului și Consiliul Județean vor formula către Guvern o cerere pentru finanțarea obiectivelor respective.

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3