930X122 MAIA

ionica

Vicele Ionica, in spital!

Cornel Ionica, viceprimar al municipiului Pitesti, a ajuns la spital in stare grava in urma unui accident petrecut in gospodaria proprie de la Pitesti. Starea sa este insa stabila acum, edilul fiind transferat la un spital din Bucuresti.

Cornel Ionica a avut sambata, 19 septembrie, o zi cu ghinion. Ca de obicei, viceprimarul a vrut sa faca putina treaba in gospodarie, motiv pentru care s-a urcat pe o scara pentru a lucra la inaltime. O secunda de neatentie a fost de ajuns ca viceprimarul sa cada de la o inaltime de circa 3 metri si, astfel, sa se aleaga cu rani grave.

In urma impactului cu solul, Cornel Ionica a suferit un traumatism la bazin si la un pumn. Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a aflat imediat de incident si a facut tot posibilul ca Ionica sa fie dus la Spitalul Universitar din Bucuresti, unul dintre cele mai performante din tara.

La spital, lui Ionica i s-a pus in ghips pumnul iar in ceea ce priveste bazinul – care este fisurat – inca nu s-a luat nicio decizie privind o posibila interventie chirurgicala.

Cornel Ionica ne-a declarat ca a fost vorba de neatentie si ca a alunecat pe scara. De asemenea, viceprimarul ne-a spus ca cel mai suparator este faptul ca durerile sunt mari, fiind si imobilizat, momentan, la pat.

 

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90