EcoMoto 930×122

ionica

VICEPRIMAR: ARBORI, FLORI, GARD VIU ȘI GAZON LA PODUL VIILOR

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a anunţat astăzi că în zona sensului giratoriu recent amenajat la capătul dinspre Podul Viilor al Căii București și a cărui asfaltare va începe mâine vor fi plantați arbori și flori.

Citiți și: Pitești. Incendiu acum lângă Podul Viilor!

„Vorbim de 300 de foioase, 1.320 de flori, 16.830 de mp de gazon și de 630 de metri liniari de gard viu. Am amenajat acolo şi locuri de parcare pe o suprafaţă de 4.793 de metri pătraţi, deci configuraţia zonei va fi schimbată complet.

Sunt lucrări pentru 50 de ani de acum înainte, mai ales că traficul rutier în zonă este sufocant, cam 32.000 de maşini în 24 de ore. Se impuneau, deci, reconfigurări şi construirea pasajului rutier de la Podul Viilor, care va fi printre cele mai spectaculoase din ţară. De asemenea, spaţiul verde va fi generos. Plantările vor începe după data de 15 octombrie.”, a spus Cornel Ionică. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Accident cu BMW la Podul Viilor. Trafic dat peste cap

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3