EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) ACCIDENT CU AUTOBUZ ȘI TAXI. FEMEIE RĂNITĂ

Accident cu autobuz și taxi. Femeie rănită. Astăzi, în jurul orei 17, un accident rutier, care s-a soldat cu o victimă, a avut loc pe strada Frații Golești din Pitești. Autobuzul de călători, de la Publitrans, condus de un piteștean în vârstă de 44 de ani, venea dinspre Centru către Prundu, pe prima bandă a sensului de mers aflându-se un taxi. Taximetristul, de 44 de ani, din comuna argeșeană Călinești, nu s-a asigurat, a deschis ușa mașinii, iar autobuzul a intrat în plin în autoturism.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

În urma impactului, o femeie din Pitești, în vârstă de 47 de ani, pasageră în autobuz, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la mână. A fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale. Starea ei este stabilă, neavând răni grave.

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

Polițiștii rutieri i-au făcut taximetristului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3