New Profesional Consult 930 x 122

accident

(VIDEO) ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ ÎN TOIUL NOPȚII

Accident grav în Argeș în toiul nopții. Un accident rutier s-a produs azi noapte, în jurul orei 1:30, pe DN 7, la Valea Ursului, în comuna Bascov. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat.

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

„Un bărbat de 28 de ani din Bascov, care conducea un autoturism pe sensul de circulație către Pitești, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe partea dreaptă și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Conducătorul auto și pasagerul, un bărbat de 29 de ani din comuna Izvoru, au fost răniți grav, fiind transportați la spital (…).

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”, informează Biroul de presă al Poliției Județene.

La locul accidentului au intervenit pompierii piteșteni (inclusiv cu o autospecială de descarcerare) și două echipaje de ambulanță, dintre care una SMURD. Pasagerul a avut nevoie de descarcerare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90