NOR CURIER 930X122

auto

(VIDEO) ACUM, ÎN PITEȘTI: TRAFIC INFERNAL!

Trafic rutier infernal la această oră pe principalele artere de circulație din Pitești!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

De pildă, în zona Nord, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, de unde vă prezentăm imaginile (făcute în urmă cu doar câteva minute), se circulă bară la bară. Apropierea weekend-ului (un weekend prelungit pentru nu puțini, luni, 15 august 2016, fiind zi de sărbătoare legală – Adormirea Maicii Domnului – în care nu se lucrează) și vremea ploioasă sunt motivele aglomerației. În ultimele ore pe străzile din Pitești s-au produs mai multe accidente (tamponări), soldate, din fericire, doar cu pagube materiale.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

UPDATE: La ora 17 era trafic rutier intens și pe autostrada A1 pe sensul de mers către Pitești, iar de la km 120 până la ieșirea de pe autostradă spre Pitești se circula îngreunat (cu viteză redusă), din cauza faptului că DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea nu poate prelua traficul de pe autostradă. De asemenea, pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea se circula îngreunat la intrarea în comuna argeșeană Bascov dinspre A1, între km 116 și 121, deoarece mulţi șoferi încetinesc sau chiar opresc la trecerea la nivel cu calea ferată închisă din zonă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3