EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) BUDEASA: ȘOFER MORT, MAȘINĂ DISTRUSĂ

Budeasa: șofer mort, mașină distrusă.

Citiți și: Argeș. Un copil pe bicicletă s-a izbit de un ARO!

Revenim cu imagini de la accidentul mortal produs astăzi pe DJ 703K, pe raza comunei argeșene Budeasa, în satul Valea Mărului.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

Amintim că în accident au fost implicate două mașini: un autoturism Dacia Solenza și o autoutilitară cu pâine și produse de panificație. Cele două autovehicule s-au ciocnit frontal. În momentul sosirii echipajelor de intervenție la fața locului, cele două persoane din autoturism erau încarcerate. În ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipa medicală SMURD, șoferul Daciei (un tânăr născut în anul 1992) a murit. Pasagerul din Dacie, fratele șoferului decedat (născut în 1993), grav rănit, a fost stabilizat de către echipa medicală de prim ajutor și transportat la spital. Cei doi frați sunt din satul Zărnești din comuna argeșeană Mălureni. Șoferul dubiței, de 21 de ani, a suferit escoriații și atac de panică. A ajuns și el la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Poliția Rutieră va stabili cauza accidentului. O primă ipoteză, neconfirmată oficial, ar fi că șoferul dubiței, care venea dinspre Pitești, ar fi intrat pe contrasens.

La fața locului ISU a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o alta cu apă și spumă dotată cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD. De asemenea, la acțiune a participat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90