930×122 CAPRA 5

piata primariei

(VIDEO) COZI LA SARMALE

Cozi la sarmale. La această oră, în Piața Primăriei din Pitești, pe o vreme cu cer acoperit și cu minus 2 grade Celsius în termometre, se servește tradiționala masă de Crăciun oferită de municipalitate. Oamenii s-au așezat la cozi, pe câteva rânduri.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Vor fi servite aproximativ 5.000 de sarmale, cu ardei iuți, mămăligă şi ţuică fiartă (în total, 100 de litri). Sarmalele au fost gătite în bucătăria cantinei CSM din Pitești. La masa de Crăciun poate participa oricine dorește, indiferent de condiția sa socială. În calitate de gazde, sunt prezenți primarul Cornel Ionică și viceprimarii Sorin Apostoliceanu și Laurențiu Zidaru. Evenimentul va continua pe parcursul zilei până la epuizarea tuturor celor 5.000 de sarmale.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Masa din a doua zi de Crăciun a fost organizată pentru prima dată în anii 90, la inițiativa primarului de atunci al Piteștiului, Tudor Pendiuc. Tradiția este păstrată de actualul primar, Cornel Ionică.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90